Απόλυτη προστασία παικτών και τεχνικής ηγεσίας στον Γιώργο Τζαβέλλα - «Μαζί στα καλά και στα άσχημα» το σύνθημα - iefimerida.gr

Απόλυτη προστασία παικτών και τεχνικής ηγεσίας στον Γιώργο Τζαβέλλα - «Μαζί στα καλά και στα άσχημα» το σύνθημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στη νίκη της ομάδας επί της Σκόντα Ξάνθης με σκορ 2-1 στην Τούμπα. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μίλησε ενώπιον των συμπαικτών του, οι οποίοι μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη στάθηκαν στο πλευρό του.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Τζαβέλλας ζήτησε και πήρε το λόγο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ προκειμένου να μιλήσει στους συμπαίκτες του. «Ζήτω συγγνώμη γιατί έπρεπε να σηκώσετε το βάρος των αποδοκιμασιών σε εμένα. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορώ να το αντιμετωπίσω, όμως καταλαβαίνω ότι δημιουργείται μια κακή κατάσταση σε όλους σας. Σίγουρα άδικη για την ομάδα. Επειδή δεν θέλω να κάνω κακό σε εσάς και στην ομάδα, ίσως είναι καλύτερα να μην αγωνίζομαι, αν αυτό σας βοηθάει και εσάς σε αυτήν την ιδιόμορφη περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά για να απαντήσει αμέσως ο αρχηγός Στέφανος Αθανασιάδης «Σήμερα είσαι εσύ, παλιότερα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι άλλος. Παραμένουμε μαζί και στα καλά και στα άσχημα».

Φυσικά το λόγο πήρε και ο Γεωργιάδης, ο οποίος θέλησε και αυτός να φτιάξει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή του ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου. «Για μένα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Θα χρησιμοποιήσω όποιον θεωρώ ότι είναι συγκεντρωμένος σε αυτά που κάνουμε και δεν θα χρησιμοποιώ αυτόν για τον οποίον πιστεύω το αντίθετο. Μάθετε να μην ακούτε τα γιουχαρίσματα, αλλά τις επιδοκιμασίες. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο έχοντας πολλά προβλήματα, για να σας στηρίξουν πραγματικά. Μην αγνοείται τη δική τους δύναμη. Μόνο με την απόδοση μας και τη δουλειά που κάνουμε θα τους αυξήσουμε. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει και είναι στο χέρι μας. Όπως ως οργανισμός έχουμε ανάγκη τον κόσμο στα εύκολα και στα δύσκολα, έτσι και εσείς θα πρέπει να αγαπήσετε τον σύλλογο αυτό και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να σηκώσουμε το βάρος Για να είστε εδώ σημαίνει ότι μπορείτε να το σηκώσετε» ανέφερε στην ομιλία του ο Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ