Συνεχίζει για ακόμη ένα χρόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Συνεχίζει για ακόμη ένα χρόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας, διατήρησε ζωντανή την «κάψα» του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος φαίνεται πως μόνο κορεσμό δεν νιώθει από τις επιτυχίες που έχει γνωρίσει με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Goal» τόνισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη ένα χρόνο, υπογράφοντας την ανανέωση του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν. «Θα παίξω ακόμα έναν χρόνο. Καλά να είμαστε, βέβαια. Αυτό είναι το σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διαμαντίδης, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια παρόμοια δήλωση είχε κάνει και πέρυσι προς το τέλος της σεζόν μέσα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μάλιστα on camera θέλοντας να μην αφήσει να αιωρούνται σενάρια περί τέλους στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ