Στην τελική ευθεία για τα χρέη του ΠΑΟΚ - Παίρνει έγκριση το «δάνειο» - iefimerida.gr

Στην τελική ευθεία για τα χρέη του ΠΑΟΚ - Παίρνει έγκριση το «δάνειο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ προς της εφορία με το ομολογιακό δάνειο, το οποίο θα προκύψει από εταιρεία του μεγαλομετόχου στη Ρωσία, Ιβάν Σαββίδη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων στις 27 Απριλίου όπου θα παρθεί και τελικά η απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και η έγκριση του ομολογιακού δανείου, το οποίο θα έχει σκοπό την αποπληρωμή των οφειλών της ομάδας προς την εφορία.

Η εταιρεία «ΔΙΜΕΡΡΑ ΕΠΕ» συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, στην οποία ανήκει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Δικεφάλου του βορρά, είναι αυτή, η οποία θα χορηγήσει το δάνειο στην ΠΑΕ. Τα χρήματα θα αντληθούν από την συγκεκριμένη εταιρεία και όχι από τράπεζα προκειμένου να αρθούν κάποιοι περιορισμοί που σήμερα έχει η Ρωσία, αλλά και να αποφευχθούν κάποιοι επιπλέον φόροι από την μεταφορά. Συνολικά εκτιμάται ότι για την ρύθμιση των χρεών και τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2015 το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ θα είναι πάνω από 15 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ χρεή ρύθμιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ