Πουλήθηκε το σπίτι του Σουμάχερ στη Νορβηγία -Το παλάτι των 3 εκατ. ευρώ με την πράσινη στέγη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πουλήθηκε το σπίτι του Σουμάχερ στη Νορβηγία -Το παλάτι των 3 εκατ. ευρώ με την πράσινη στέγη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαπέντε μήνες μετά το ατύχημα του στις γαλλικές Αλπεις, η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ πούλησε τελικά την έπαυλη του στο Τρισίλ της Νορβηγίας.

Η βίλα του βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από το Όσλο. Στην έκταση που αγοράστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, περιλαμβάνεται μία πολυτελής έπαυλη 645 τ.μ. με κλειστό γυμναστήριο, πισίνα και πάρκινγκ για επτά αυτοκίνητα.

Όπως έκανε γνωστό ο Νορβηγός μεσίτης Petter Birkrem, η βίλα Σουμάχερ πουλήθηκε έναντι 22 εκατ. κορωνών, δηλαδή σχεδόν 3 εκατ. ευρώ.

Πουλήθηκε το σπίτι του Σουμάχερ στη Νορβηγία -Το παλάτι των 3 εκατ. ευρώ με την πράσινη στέγη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, ο μεσίτης αποκάλυψε ότι όσοι ενδιαφέρονταν για το οίκημα, απαγορευόταν να φέρουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο ή φωτογραφική μηχανή όταν τους το έδειχνε.

Πουλήθηκε το σπίτι του Σουμάχερ στη Νορβηγία -Το παλάτι των 3 εκατ. ευρώ με την πράσινη στέγη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την οικογένειά του να προχωρά στην πώληση και του αεροσκάφους του πολυεκατομμυριούχου πιλότου της Φόρμουλα 1. Και αυτό διότι τα έξοδα είναι πολλά αναφορικά με την ιατρική παρακολούθηση και ανάρρωση του.

Πουλήθηκε το σπίτι του Σουμάχερ στη Νορβηγία -Το παλάτι των 3 εκατ. ευρώ με την πράσινη στέγη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ