ΑΝΕΛ εναντίον Financial Times για τα σενάρια - iefimerida.gr

ΑΝΕΛ εναντίον Financial Times για τα σενάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το δημοσίευμα των Financial Times είναι αποκαλυπτικό στο μέτρο που απηχεί τις προθέσεις και τις επιδιώξεις ξένων, αλλά και εγχώριων κύκλων, που από την πρώτη στιγμή δεν είδαν με καλό μάτι την κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» τονίζεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με το δημοσίευμα των Financial Times που καλούσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απομακρύνει τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο και να κάνει κυβέρνηση με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ.
«Οι προκλητικές παρεμβάσεις μέσω «συστάσεων» και «υποδείξεων» που απευθύνουν αυτοί οι κύκλοι για κυβερνητικές… ανασυνθέσεις και οι πιέσεις που ασκούν, είτε ανοιχτά, είτε υπογείως μέσω δημοσιευμάτων στον ξένο τύπο, φωτογραφίζουν τους εμπνευστές τους. Μόνο που τα ευφάνταστα πραξικοπηματικής φύσεως σενάριά τους είναι απλώς ασεβείς πόθοι και θα παραμείνουν σχέδια επί χάρτου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΛ απάντηση σενάρια Financial Times
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ