Δευτέρα χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ και Προαστιακό - iefimerida.gr

Δευτέρα χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ και Προαστιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει αύριο για τους Αθηναίους, με τους εργαζόμενους σε Μετρό Ηλεκτρικο, Τραμ και Προαστιακό να προχωρούν σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, ενώ στις γενικές συνελεύσεις θα αποφασιστεί αν θα συμμετάσχουν την Τρίτη και Τετάρτη σε συντονισμένη απεργία μαζί με τα ταξί.

Στάση εργασίας και για τα λεωφορεία που θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11.00 ως τις 17.00 ενώ τα τρόλει δεν θα κινούνται από τις 11.00 ως τις 16.00, ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν γενικές συνελέυσεις και να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι τη στάση τους για τη συνέχεια.

Ήδη οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν ανακοινώσει 48ωρη απεργία την Τρίτη και Τετάρτη και γίνονται επαφές ώστε να συμμετάσχουν σε αυτή και οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα συγκοινωνιών, ενω συζητήσεις γίνονται και για συντονισμένη απεργία την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ