Συγχαρητήρια από την μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ στη Ferrari - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια από την μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ στη Ferrari

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον δεύτερο αγώνα του με τη Ferrari, ο Sebastian Vettel πανηγύρισε στη Μαλαισία την 40η νίκη της καριέρας του, αφήνοντας πίσω του τις δύο Mercedes.

Πρώτη νίκη μάλιστα για την Scuderia μετά το 2013.

Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ferrari δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια για την νίκη της ομάδας και του Σεμπαστιάν Φέτελ στο γκραν-πρι της Μαλαισίας.

Τα συγχαρητήρια αυτά όμως δεν είναι από τον… οποιονδήποτε αλλά από την μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, της Σαμπίν Κεμ η οποία εκπροσωπεί τον μεγάλο γερμανό πιλότο που συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Δάκρυσα», ήταν το σχόλιο του αγωνιστικού διευθυντή της Ferrari.

Ο Αριβαμπένε πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε παραδεχθεί ότι η Κεμ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Φέτελ στην Ferrari.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαμπιν κεμ Μίκαελ Σουμάχερ Ferrari
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ