Καταδικάζουν την επίθεση στο τηλεοπτικό βαν Κοντονής και τεχνικοί Βορείου Ελλάδος - iefimerida.gr

Καταδικάζουν την επίθεση στο τηλεοπτικό βαν Κοντονής και τεχνικοί Βορείου Ελλάδος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας, Θρησκευμάτων και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, πήρε θέση για την επίθεση στο βαν του ΟΤΕ TV πριν από τον αγώνα Ηρακλής-Λάρισα.

Μια επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε εργαζομένων στο συνεργείο, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης.

Η γραπτή δήλωση του κ. Κοντονή:

«Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή – ΑΕΛ.
Η Κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου».

Την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης εναντίον τεχνικών τηλεοπτικού συνεργείου στο Καυταντζόγλειο, δηλώνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας.

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε η ΕΤΙΤΒΕ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη και απεχθή επίθεση ομάδας ατόμων, χωρίς διακριτικά, σε Τεχνικούς – μέλη του Σωματείου μας, που εργαζόντουσαν για την μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρακλή – ΑΕΛ.
Αποτέλεσμα της απροκάλυπτης αυτής επίθεσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός πέντε συναδέλφων μας, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, όπου ο ένας εξ αυτών παρέμεινε για νοσηλεία.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως από εδώ και πέρα, δεν θα ανεχθούμε τέτοιες απροκάλυπτες επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων στις τηλεοπτικές μεταδόσεις και θα πάρουμε τα ανάλογα μέτρα, με τα οποία θα διασφαλίζουμε σε κάθε περίπτωση την σωματική ακεραιότητα των μελών μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοντονής επίθεση Βαν ote tv
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ