«Αδειασμα» Φίλη σε Χρυσόγονο -Διέψευσε τα σενάρια για εκλογές ή δημοψήφισμα - iefimerida.gr

«Αδειασμα» Φίλη σε Χρυσόγονο -Διέψευσε τα σενάρια για εκλογές ή δημοψήφισμα

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Κώστα Χρυσόγονου πήρε ο Νίκος Φίλης, διαψεύδοντας τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ή τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

«Μην φτιάχνετε σενάρια», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, ότι αν οι δανειστές ακολουθήσουν αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο e-mail Χαρδούβελη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα.

«Ο κ. Χρυσόγονος μίλησε ως νομικός και όχι ως πολιτικός... Τι θα γίνει αν...», πρόσθεσε ο κ. Φίλης και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος μιλά πολιτικά. «Εγώ λέω ότι η κυβέρνηση έχει την αρραγή στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την μεγάλη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών. Βλέπει ο κόσμος ότι υπάρχει μια ειλικρινής προσπάθεια η οποία θα αποδώσει καρπούς», ανέφερε ακόμη ο κ. Φίλης.

«Η κυβέρνηση θα κάνει αμοιβαία αποδεκτό συμβιβασμό και ο συμβιβασμός έχει προχωρήσει», τόνισε ακόμη και απευθυνόμενος εμμέσως στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει πολιτική υπευθυνότητα, βγήκαμε με μία δέσμευση και θα την τιμήσουμε στηρίζοντας την κυβερνητική προσπάθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ