Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό - Ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό - Ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια από κόσμο «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Νίκη παραμονής πέτυχε ο Πλατανιάς επί της Βέροιας.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησε με γκολ το παιχνίδι αφού μόλις στο 6ο λεπτό η ωραία προσπάθεια του Χουχούμη έστειλε την μπάλα στα πόδια του Μπεργκ μέσω των Πέτριτς και Κλωναρίδη και ο Σουηδός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Ο Αστέρας Τρίπολης όμως δεν άργησε να αναλάβει τα ηνία του αγώνα και να πιέσει τους πράσινους. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπεργκ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να διαμορφώνει το 2-0. Στο 2ο ημίχρονο ο Αστέρας αν και στάθηκε άτυχος αρχικά με το σουτ του Γιαννιώτα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και μείωσε στο 68΄με τον Μπαράλες. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος τέσσερα λεπτά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο Μπαράλες έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 84΄για να σημειώσει το γκολ της νίκης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας είχε σχεδόν τριπλάσιες τελικές προσπάθειας από τους γηπεδούχους.

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς επικράτησε της Βέροιας 1-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τόρες στο 21ο λεπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ