Ο Παπαδημούλης «καρφώνει» Χρυσόγονο: Η χώρα έχει ισχυρό πρωθυπουργό με σαφή εντολή - iefimerida.gr

Ο Παπαδημούλης «καρφώνει» Χρυσόγονο: Η χώρα έχει ισχυρό πρωθυπουργό με σαφή εντολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον συνάδελφό του, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο για τα περί προσφυγής στις κάλπες ή διεξαγωγή δημοψηφίσματος, απαντά ο Δήμητρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης, χωρίς βέβαια να κατονομάζει κανέναν έγραψε στο Twitter: «Η χώρα έκανε πρόσφατα εκλογές.Έχει ισχυρό Πρωθυπουργό, με σαφή εντολή: "Έντιμο συμβιβασμό" τον Απρίλιο και νέο σχέδιο ανάπτυξης με δικαιοσύνη».

Ο Παπαδημούλης «καρφώνει» Χρυσόγονο: Η χώρα έχει ισχυρό πρωθυπουργό με σαφή εντολή  | iefimerida.gr 0

Το tweet αυτό φαίνεται ότι έχει αποδέκτη τον κ. Χρυσόγονο, ο οποίος το πρωί, μιλώντας στο Mega άφησε σαφή υπαινιγμό για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος, αν η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές δεν είναι με καλύτερους όρους.«Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ