Σπάθας – Δημητρόπουλος στον ανακριτή για την «εγκληματική οργάνωση» - iefimerida.gr

Σπάθας – Δημητρόπουλος στον ανακριτή για την «εγκληματική οργάνωση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και ο Ηλίας Σπάθας είναι οι δύο εκ των νέων κατηγορουμένων για την πολύκροτη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και αμφότεροι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, βρέθηκε ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη, προκειμένου να απολογηθεί και μετά από λίγα λεπτά αποχώρησε. Φεύγοντας δεν έκανε δηλώσεις, όμως ισχυρίστηκε ότι επισκέφτηκε τον ανακριτή διαφθοράς για άλλη υπόθεση κι όχι εκείνη της «εγκληματικής οργάνωσης». Να θυμίσουμε ότι ο Δημητρόπουλος διώκεται ποινικά και για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011.

Σχετικά με τον Ηλία Σπάθα που έχει ήδη αποχωρήσει από τον ανακριτή, όταν τον ρωτήσαμε αν του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», απάντησε: «Δεν ξέρω, ίσως να με φώναξε για να με γνωρίσει»!

Σύμφωνα με πληροφορίες βαρύνονται με τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και οι άλλοι τρεις διαιτητές (Αμπάρκιολης, Κάμπαξης, Ιωαννίδης). Παράλληλα αναμένεται άλλος ένας εκ των κατηγορουμένων για να απολογηθεί εντός της ημέρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα δεν πρόκειται να καλέσει κανέναν εκ των κατηγορουμένων για απολογία κι αμέσως μετά το Πάσχα θα κληθούν όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα πιο πολλά και βαρύτερα κακουργήματα.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ