9 πράγματα που μισούν οι άντρες να κάνουν οι γυναίκες τους [λίστα] - iefimerida.gr

9 πράγματα που μισούν οι άντρες να κάνουν οι γυναίκες τους [λίστα]

γυναίκες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω καμία όρεξη να τα βάλω όλα στο ίδιο τσουβάλι. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το να λες «οι γυναίκες κάνετε αυτό» και «οι άντρες το άλλο», είναι απλά λάθος τρόπος σκέψης». Ετσι ξεκινά το άρθρο του στο joytv.gr ένας... άνδρας που αποφασίζει να πει την αλήθεια σχετικά με την οπτική των ανδρών προς τις γυναίκες. Και να περιγράψει τα εννιά πράγματα για τα οποία θα τις κοροϊδεύουν μια ζωή.

Συνεχίζει το άρθρο: «Εντούτοις, μέσα από παραδείγματα βγαλμένα από τη ζωή, έχω παρατηρήσει κάποιες συμπεριφορές γυναικών τις οποίες εμείς οι άντρες κοροϊδεύουμε δικαίως. Δεν τις έχετε όλες (σε καμία περίπτωση), όμως τις συναντάω συχνά. Και η αλήθεια είναι πως έχουν σταματήσει να με εκπλήσσουν. Απλά τις ανέχομαι. Και ενίοτε, γελάω.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ «γεροπαράξενος» και να μου πείτε «τράβα φτιάξτα με τον κολλητό σου τον Θόδωρα τότε», ή κάτι τέτοιο, συγκέντρωσα εδώ 9 πράγματα για τα οποία θα σας κοροϊδεύουμε μια ζωή:

  • Η ευθιξία σε καυγά που οι ίδιες έχετε προκαλέσει. Λέτε μια βλακεία, ok; Η βλακεία αυτή μας τσαντίζει και γινόμαστε ειρωνικοί ή λέμε κάτι αγενές. Μέσα σε χρόνο dt, βρίσκουμε εμείς το μπελά μας επειδή «σας μιλάμε άσχημα», ενώ εσείς που πετάξατε την κοτσάνα δεν έχετε καμία ευθύνη. Και η συζήτηση συνεχίζεται για ώρες, μέρες, χρόνια…
  • Η αξία που δίνετε στα ζώδια. Δεν βρίσκω τίποτα άσχημο στο να διαβάζει κάποιος το ζώδιό του και να λέει ότι οι δίδυμοι έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και οι κριοί κάποια άλλα. Όταν όμως το ζώδιο είναι το δεύτερο πράγμα που θέλετε να μάθετε για έναν άνθρωπο που γνωρίζετε μετά το όνομά του, εδώ έχουμε ένα πρόβλημα.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άνδρες γυναίκες σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ