Σαββαΐδου: Όλα θα πάνε καλά με τα διαθέσιμα του κράτους - iefimerida.gr

Σαββαΐδου: Όλα θα πάνε καλά με τα διαθέσιμα του κράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξη εμφανίστηκε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, για τα διαθέσιμα του κράτους.

«Το δημόσιο πάντα είχε τρόπους να εισπράττει. Αυτή τη στιγμή τρέχει η ρύθμιση των 100 δόσεων, επομένως όλα θα πάνε καλά», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση των διαθέσιμων του κράτους, στα εγκαίνια της ΔΟΥ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Όσον αναφορά την αυτόματη απόδοση του ΦΠΑ και τα μέτρα για την είσπραξη εσόδων τόνισε πως μέσα στο επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα προχωρήσουν σε νομοθετικές ρυθμίσεις.

Παράλληλα, η Κατερίνα Σαββαΐδου, τόνισε πως θα ακολουθήσουν και τα εγκαίνια πρωτότυπης ΔΟΥ, στην οποία θα υπάρχει ομάδα συναλλαγής, η οποία θα έρχεται σε επικοινωνία με τους πολίτες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε πως οι πολίτες θα φορολογούνται με βάση τις δυνατότητές τους, χωρίς να υπάρχει επιβάρυνσή τους.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν και ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου και οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας, αλλά και ο μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ