Θετικός ο Τσίπρας στην πρόταση Μπακογιάννη για το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Θετικός ο Τσίπρας στην πρόταση Μπακογιάννη για το Μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντόρα Μπακογιάννη παρά τη σφοδρή βεντέτα που έχει ξεκινήσει με τη Ζωή Κωσταντοπούλου, της έχει στείελι επιστολή με την οποία ζητούσε να αναβληθεί η συγκρότηση της εξεταστικής εκτροπής για το μνημόνιο και στη θέση της να συγκροτηθεί επιτροπή αποτελούμενη από διεθνώς αναγνωρισμένους οικονομολόγους και επιστήμονες η οποία και θα καλείτο να αξιολογήσει τις οικονομικές παραμέτρους που οδήγησαν στο πρόγραμμα αλλά και τις συνέπειες των μέτρων που εφαρμόστηκαν.

Η επιστολή της κυρίας Μπακογιάννη εκτός από την πρόεδρο της Βουλής αποδέκτες είχε τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων πλην της χρυσής Αυγής.

Σήμερα ο πρωθυπουργός πριν καν απαντήσει η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε με επιστολή του στην Ντόρα Μπακογιάννη επιμένοντας ότι η εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή θα πρέπει να συγκροτηθεί.

«Σέβομαι την άποψή σου σχετικά με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ωστόσο δεν τη συμμερίζομαι» .

Ωστόσο, στην επιστολή ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται θετικός στην πρόταση για τη συγκρότηση της επιτροπής επιστημόνων που προτείνει η κ. Μπακογιάννη και την χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα" . Μάλιστα οπως ανεφερε στην επιστολή του θα αναλάβει τη δέσμευση να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη πρόταση στην κ. Κωνσταντοπούλου και όπως ανέφερε "ελπίζω στη συνεργασία σου για την υλοποίηση της".

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχολίαζαν το γεγονός ότι ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν απάντησε στην Ντόρα Μπακογιάννη για την πρόταση που της κατέθεσε με επιστολή της, ο πρωθυπουργός αμέσως μόλις έλαβε την επιστολή απάντησε θετικά στην πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας με ότι αυτό σημαίνει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ