Κατσέλη: Η Εθνική Τράπεζα θα ανταποκριθεί στο μεγάλο αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας - iefimerida.gr

Κατσέλη: Η Εθνική Τράπεζα θα ανταποκριθεί στο μεγάλο αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ανάγκη επιτυχούς ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων και την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας το ταχύτερο δυνατόν, αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη.

Η κ. Κατσέλη μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διαβεβαίωσε ότι η Εθνική Τράπεζα θα ανταποκριθεί στο μεγάλο αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας που μεταφράζεται σε παραγωγικές επενδύσεις, συνεργασίες και επενδυτικές πρωτοβουλίες.

Η Εθνική Τράπεζα, είπε η κ. Κατσέλη, θα πρωτοστατήσει στην εκστρατεία προσέλκυσης κεφαλαίων και επενδύσεων στην Ελλάδα και θα αναπτύξει καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία με τη μορφή ανακυκλούμενων κεφαλαίων σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λούκα Κατσέλη Εθνική Τράπεζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ