Ερώτηση 32 βουλευτών ΝΔ: Η Δημόσια Τάξη είναι στο έλεος αναρχικών και ακροαριστερών - iefimerida.gr

Ερώτηση 32 βουλευτών ΝΔ: Η Δημόσια Τάξη είναι στο έλεος αναρχικών και ακροαριστερών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση για τις συνεχείς καταλήψεις δημοσίων κτιρίων από αναρχικούς και ακροαριστερούς κατέθεσαν 32 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στο κείμενό τους βουλευτές αναφέρονται στη χθεσινή εισβολή των αναρχικών στο κοινοβούλιο και μιλούν για πρωτόγνωρα στο κοινό βουλευτικά χρονικά της χώρας γεγονός προκαλεί όχι μόνο ανησυχία αλλά και ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι και τι τελικά υποκρύπτεται πίσω από την ανοχή των κινήσεων αυτών.

Ο τίτλος της επίκαιρης επερώτησης είναι η δημόσια τάξη στο έλεος των αρχικών και τα λοιπά ακροαριστερών και οι βουλευτές ρωτούν τον Νίκο Βούτση τι πρόκειται να κάνει για να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή.

Επίσης τον ρωτούν αν έχει δώσει οδηγίες στην ελληνική αστυνομία να μην παρεμβαίνει όταν βλέπει την καταστροφική δράση των συμμοριών και πως εξηγεί ότι μέχρι πριν δύο μήνες αυτά τα φαινόμενα είχαν εξαφανιστεί και τώρα επανήλθα στην καθημερινότητα των πολιτών.
Την επίκαιρη επερώτηση υπογράφουν ανάμεσα σε άλλους και οι δύο πρώην Υπουργοί Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ