Δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής Φετφατζίδη - Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τα χρωστούμενα από την Τζένοα - iefimerida.gr

Δεν υπάρχει σενάριο επιστροφής Φετφατζίδη - Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τα χρωστούμενα από την Τζένοα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα του Γιάννη Φετφατζίδη και η οικονομική του προέκταση θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Το χρέος της Τζένοα ύψους 3,7 εκ. ευρώ προς τους ερυθρόλευκους έχει επαναφέρει τα σενάρια επιστροφής του παίκτη, κάτι για το οποίο όμως δεν ενδιαφέρεται ο ελληνικός σύλλογος.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να διαγράψει το οικονομικό κενό με την επιστροφή του Φετφατζίδη στον Πειραιά ή με την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Τζένοα χρωστάει ακόμα 3,7 εκ. ευρώ στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία στη FIFA, λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούν με τον ιταλικό σύλλογο.

Πάντως μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Ολυμπιακός αναμένεται να πιέσει την Τζένοα για την αποπληρωμή του χρέους από τη μεταγραφή του Έλληνα μέσου πριν δύο χρόνια και μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση θα συμβιβαστούν στη λύση απόκτησης ποδοσφαιριστή σβήνοντας το χρέος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Φετφατζίδης Τζένοα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ