Σούπα φράουλας με δύο μυστικά - iefimerida.gr

Σούπα φράουλας με δύο μυστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινάει η εποχή της φράουλας. Βόμβα βιταμινών και υγείας.

Τρώγονται και σκέτες. Είναι όμως άλλο πιάτο όταν τις κάνετε όπως θα δείτε παρακάτω.

Το πορτοκάλι και το λικέρ προσθέτουν χάρη και γεύση μοναδική.

Υλικά για 4 άτομα

  • 750 γραμμάρια φράουλες ώριμες, καλά πλυμένες
  • 1 χυμός πορτοκαλιού
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • 4 κουταλιές σούπας λικέρ Grand-Marnier
  • 30 cl νερό
  • Φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα βάλτε τα 500 γραμμάρια φράουλες, νερό, χυμό πορτοκάλι, ζάχαρη
  • Βράστε τα για 20 λεπτά
  • Περάστε τα στη μουλινέτα και αφήστε τα να κρυώσουν
  • Προσθέστε το λικέρ και τις υπόλοιπες φράουλες κομμένες στα δύο
  • Προσθέστε το δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Οταν τα βάλετε στα μπολ για να σερβίρετε τρίψτε λίγη φλούδα πορτοκαλιού από πάνω
  • Διακοσμήστε με μια καρδιά δυόσμου
Σούπα φράουλας με δύο μυστικά | iefimerida.gr 0

Είναι ένα γλυκό που μπορείτε να το παρουσιάσετε επάξια ως τέτοιο στο τραπέζι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ