Νεκροθάφτης παραλίγο να πεθάνει από το φόβο του- «Πελάτισσα» ζωντάνεψε μέσα στο φέρετρο - iefimerida.gr

Νεκροθάφτης παραλίγο να πεθάνει από το φόβο του- «Πελάτισσα» ζωντάνεψε μέσα στο φέρετρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κάποιον εργαζόμενο σε γραφείο τελετών, ο θάνατος είναι καθημερινότητα. Παραλίγο όμως το... πτώμα στο γραφείο να γίνει ένας νεκροθάφτης.

Φαντάζεται κανείς το σοκ που έπαθε ο συγκεκριμένος, σε γραφείο τελετών στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας, όταν άκουσε μία φωνή από το φέρετρο να ρωτάει «Πού είμαι;»! Ηταν μία ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις είχε μεταφερθεί από τον οίκο ευγηρίας όπου ζούσε, αφού πρώτα διαπιστώθηκε- λανθασμένα κατά τα φαινόμενα- ο θάνατός της.

Μόλις άκουσε την ερώτηση, ο νεκροθάφτης λιποθύμησε από το σοκ. Οταν συνήλθε, είδε τη γυναίκα ξαπλωμένη στο φέρετρο, με ανοιχτά τα μάτια. Αμέσως κάλεσε το ασθενοφόρο και η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα όμως άφησε πράγματι την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro.

Τώρα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί η γυναίκα κατέληξε στο γραφείο τελετών, παρότι δεν ήταν νεκρή. Από τον οίκο ευγηρίας ισχυρίζονται ότι μία εργαζόμενη την βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, χωρίς να αναπνέει και ο γιατρός που κλήθηκε διαπίστωσε το θάνατό της, αλλά προφανώς έκανε τραγικό λάθος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκροθάφτης φέρετρο Γκελζενκίρχεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ