Ν.Δ.: Δεν θα απολύσουμε όσους τεθούν σε εργασιακή εφεδρεία - iefimerida.gr

Ν.Δ.: Δεν θα απολύσουμε όσους τεθούν σε εργασιακή εφεδρεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή στάσης και πλεύσης σήμερα από τη Νέα Δημοκρατία στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας των δημοσίων υπαλλήλων. Ο τομεάρχης εργασίας του κόμματος Νίκος Νικολόπουλος ενώ χθες είχε δηλώσει ότι το κόμμα του θα συμπαρασταθεί σε όσους τεθεί σε εφεδρεία, σήμερα επανερχόμενος σε ραδιοφωνικό σταθμό διευκρίνησε ότι η Ν.Δ. δεν θα θεωρεί όσους τεθούν σε εφεδρεία ως απολυμένους.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Βήμα 99,5 είπε ότι η ΝΔ δεν θα θεωρήσει ως απολυμένους όσους βγουν στην εργασιακή εφεδρεία και από τη δεξαμενή τους θα καλύψει τα κενά που θα προκύψουν στη Δημόσια Διοίκηση.

«Θα υλοποιήσουμε το μέτρο όπως εμείς το έχουμε εξαγγείλει. Για δέκα χρόνια καμία πρόσληψη στο Δημόσιο, έτσι ώστε οι ίδιες οι ανάγκες του Δημοσίου, που θα δημιουργούνται από τη μαζική φυγή και τη συνταξιοδότηση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, να καλυφθούν από αυτούς στην εργασιακή εφεδρεία. Άρα, εμείς δεν θα θεωρήσουμε ότι αυτοί είναι απολυμένοι».

Απαντώντας σε ερώτηση για μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο επί διακυβέρνησης Ν.Δ. αναρωτήθηκε: «Αν έγιναν αυτά, γιατί δεν ήμουν εκείνη την περίοδο, τα ελάχιστα αυτά γεγονότα, θα τα θεωρήσουμε άλλοθι για να γυρίσουμε στην εποχή των Δεληγιάννηδων και της Πλατείας Κλαυθμώνος;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ