Ο Μαραντόνα ξαναχτυπά!! [video] - iefimerida.gr

Ο Μαραντόνα ξαναχτυπά!! [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά σε όποιο μέρος του πλανήτη και να βρίσκεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα, κάτι θα κάνει, κάτι θα πει και θα καταφέρει να ξαναβρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, έδωσε ένα μάθημα υπομονής σε οπαδό στα μακρινά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο οποίος ήθελε σώνει και καλά να δει από κοντά τον «Ντιεγκίτο».

Πριν την αναμέτρηση της Αλ Γουάσλ με την Emirates για το εγχώριο πρωτάθλημα, ο Μαραντόνα θέλησε να φωτογραφηθεί μπροστά σε ένα μπάνερ, με το οποίο έστελνε την αγάπη του στον εγγονό του και γιο του Κουν Αγκουέρο. Ο επίμονος οπαδός όμως διέκοπτε συνεχώς τη φωτογράφηση, σηκώνοντας πίσω από τα κάγκελα το μπάνερ.

Ο μαραντόνα, που δε φημίζεται και για την ηρεμία του, εκνευρίστηκε και αφού είδε ότι τα λόγια δεν πιάνουν, πέρασε στην πράξη, κλοτσώντας το χέρι του οπαδού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ