Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα άστρα θα είναι φιλικά μαζί σας και θα σας κάνουν να δείτε πολλές καταστάσεις από διαφορετική σκοπιά *Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές, φίλοι μου *Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλά θα κάνετε να βάλετε σε μια τάξη κάποια ζητήματα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει αρνητικά στα σχέδια σας *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις χειριστείτε με προσοχή *Μην κάνετε έξοδά αυτό το διάστημα για να μην έχετε προβλήματα.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας θα χρειαστεί να αλλάξετε μερικές συνήθειες που έχετε γιατί αν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς θα το χάσετε το ταίρι σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν πάρα πολύ.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα το σώμα σας *Φροντίστε τη διατροφή σας αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που θα σας επιβαρύνουν *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας τονώσουν *Μην πιεστείτε για πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν.

Ταύρος

Μετριάστε λίγο το άγχος σας για πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα, φίλοι μου *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καθημερινότητα σας καλύτερη *Κάντε νέα ξεκινήματα.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μιλήστε στους συνεργάτες σας για τις ανησυχίες σας *Προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από τη στασιμότητα του παρελθόντος, μην κάνετε υπερβολές.

Αισθήματα: Ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν καλά θα κάνετε να τα συζητήσετε με το ταίρι σας σε ήπιους τόνους *Μην πιέσετε καταστάσεις καλύτερα *Φροντίστε όσον αφορά τους εργένηδες του ζωδίου να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Μην κάνετε υπερβολές.

Υγεία: Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά *Προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα για καιρό.

Δίδυμοι

Τη σημερινή ημέρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας δυσκολέψει *Κινηθείτε δυναμικά *Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Μην φοβηθείτε να κάνετε μερικές αλλαγές.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας επαφές με πρόσωπα κύρους θα ευνοηθούν και θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας *Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην κάνετε επενδύσεις αν δεν είστε σίγουροι, λάβετε τα μέτρα σας.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλύτερα να προσέξετε κάποια πράγματα *Σκεφτείτε με σοβαρότητα το μέλλον σας και κάντε τη σχέση σας με το ταίρι σας καλύτερη *Αγαπητοί αδέσμευτοι κάντε λίγη υπομονή και σύντομα κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σας *Μην φοβηθείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας *Κάντε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας, ανανεωθείτε *Μπορείτε με τους καταλλήλους χειρισμούς να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Καρκίνος

Οι αλλαγές που θα υπάρξουν για εσάς θα είναι πολλές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στις αποφάσεις σας για το μέλλον *Κινηθείτε άμεσα *Οικογενειακές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους για πράγματα που σας πιέζουν.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας ακολουθήστε πιστά ένα πρόγραμμα *Μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί γιατί μπορεί να κάνετε λάθη που θα σας δυσκολέψουν *Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε το νου σας *Μην παρασυρθείτε και κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας.

Αισθήματα: Τα πράγματα στα αισθηματικά σας είναι μπερδεμένα και αυτό σας δημιουργεί πίεση και άγχος *Φροντίστε να είστε υπομονετικοί με το σύντροφό σας *Αποφύγετε οι εργένηδες του ζωδίου να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας παρεξηγηθούν *Σκεφτείτε λίγο καλύτερα τις επιλογές σας.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας κάνουν και νιώθετε όμορφα *Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, φίλοι μου *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για να μην πιεστείτε.

Λέων

Τη σημερινή ημέρα θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα *Μην αφήσετε καταστάσεις του παρελθόντος να σας πιέσουν κινηθείτε με μεθοδικότητα *Κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το παρελθόν *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας για παλιές ιστορίες.

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας *Πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας αναδείξουν στον χώρο σας *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σας *Μιλήστε με σοβαρότητα για το κοινό σας μέλλον *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα προκειμένου να μπορέσετε να διορθώσετε καταστάσεις που σας δυσκόλευαν.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας *Μην αμελήσετε να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ, φίλοι μου *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά το μέλλον *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί το άγχος που θα νιώθετε να είναι έντονο.

Παρθένος

Αλλαγές θα υπάρξουν πολλές για εσάς για αυτό καλά θα κάνετε να προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας δυσκολέψει *Φροντίστε να ρυθμίσετε με προσοχή καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια *Μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε στην εργασία σας να είστε συνετοί *Μην αφήσετε καταστάσεις του παρελθόντος να σας επηρεάσουν *Κάντε νέα ξεκινήματα, φίλοι μου *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το κράτος καλά θα κάνετε να τις χειριστείτε με προσοχή *Αποφύγετε να πάρετε κάποιο ρίσκο.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα *Μην κάνετε ξεκαθαρίσματα γιατί δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις εντάσεις *Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν *Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αν δεν είστε έτοιμοι.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο κάποια πράγματα όσον αφορά την εικόνα σας *Τολμήστε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας για ζητήματα που δεν σας αφορούν *Μελετήστε με προσοχή τις επιλογές σας για να μην έχετε προβλήματα.

Ζυγός

Τη σημερινή μέρα θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μην κάνετε αλλαγές που θα σας δυσκολέψουν λίγο *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές που θα ας τονώσουν *Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλοι μου.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία εκκρεμούν από το παρελθόν *Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο *Κάντε λίγη υπομονή *Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα στα οικονομικά σας.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα *Μιλήστε με το ταίρι σας και προσπαθήστε να έρθετε κοντά *Αποφύγετε τις κόντρες *Αγαπητοί αδέσμευτοι με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σας θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά το μέλλον *Κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε πολλές καταστάσεις *Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι απέναντι σε καταστάσεις που σας πλήγωσαν *Τολμήστε να κάνετε αλλαγές που θα σας ωφελήσουν.

Σκορπιός

Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με κοντινά σας πρόσωπα *Μην κάνετε επιπολαιότητες, φίλοι μου *Οργανώστε με σοβαρότητα τις δουλειές σας *Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και κάντε αλλαγές που θα σας τονώσουν και θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας καλύτερα να προσέξετε τις κινήσεις σας *Αποφύγετε να πάρετε κάποιο ρίσκο γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα που θα σας ζημιώσουν *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τράπεζες θα σας απασχολήσουν *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν τρίτοι.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα πράγματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι σας *Μην αφήσετε προβλήματα του παρελθόντος να σας επηρεάσουν *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το πρόσωπα το παρελθόν θα σας απασχολήσουν *Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Υγεία: Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα για να περάσετε λίγο χρόνο με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον *Αποφύγετε να κανετε αλλαγές *Προσπαθήστε όσον αφορά το παρελθόν να γυρίσετε σελίδα και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, τα άστρα θα είναι με το μέρος σας.

Τοξότης

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα *Ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αξιοποιήστε τις *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να πιεστείτε.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας *Οργανώστε σε σοβαρότητα τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδα σας *Μην κάνετε σπατάλες.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα στα αισθηματικά σας *Μην κάνετε ξεκαθαρίσματα γιατί δεν θα αποφύγετε τις κόντρες *Φροντίστε να μιλήσετε με πρόσωπα που συμπαθείτε και να μη διστάσετε να εκφράσετε όσα νιώθετε *Τα άστρα θα είναι φιλικά μαζί σας.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα τη διατροφή σας *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας επιβαρύνουν *Προσέξτε λίγο τον εαυτό σας *Φροντίστε να περάσετε χρόνο με πρόσωπα που συμπαθείτε και να αφήσετε πίσω καταστάσεις που μπορεί να σας πλήγωσαν *Κάντε αλλαγές.

Αιγόκερως

Καλά θα κάνετε σε κάποια πράγματα να δείξετε προσοχή *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Οικογενειακές υποθέσεις θα σας φέρουν άγχος *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Μελετήστε με προσοχή τις υποθέσεις σας.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας θα σας ανησυχήσουν μερικές αλλαγές που θα υπάρξουν *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην πιεστείτε *Οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Αποφύγετε να κάνετε καινούργια ανοίγματα αυτό το διάστημα, φίλοι μου.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας *Στηρίξτε τη σχέση σας σε νέες πιο γερές βάσεις *Κάντε νέα ξεκινήματα *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να βάλετε σε μια τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας *Κάντε νέες γνωριμίες.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν *Μην φοβηθείτε να κάνετε μερικές αλλαγές, φίλοι μου *Φροντίστε όσο καλύτερα μπορείτε τον προσωπικό σας χώρο *Σκεφτείτε με προσοχή τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα.

Υδροχόος

Οι αλλαγές που θα έρθουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα είναι πολλές *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να πάρετε αποφάσεις *Ρυθμίστε με προσοχή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Μην φοβηθείτε να κάνετε ορισμένες αλλαγές που θα σας ωφελήσουν.

Επαγγελματικά: Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε σημαντικά από τα σχέδια σας *Μην φοβηθείτε να πάρετε τα ρίσκα σας *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας επηρεάσουν.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας για πράγματα που σας απασχολούν *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας πιέσουν πολύ ψυχολογικά *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας ωφελήσουν *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε καλύτερα το σώμα σας *Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε γυμναστική ώστε να χάσετε μερικά παραπανίσια κιλά *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε αλλαγές.

Ιχθείς

Με τις θετικές επιρροές των πλανητών θα μπορέσετε να φέρετε στα μέτρα σας πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Κάντε νέα ξεκινήματα *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πίεζαν.

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια προβλήματα τα οποία θα επηρεάσουν πολύ την ψυχολογία σας *Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας καλά θα κάνετε να τις χειριστείτε με προσοχή *Σκεφτείτε τις κινήσεις σας.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με το ταίρι σας θα είναι πολλά *Καλά θα κάνετε να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Να ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα τη διατροφή σας *Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε γυμναστική και να μπείτε σε μια σειρά *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να βάλετε σε μια τάξη πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

ΠΗΓΗ: ant1.gr


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ