Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Λαγκάρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είχε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.

«Υπήρξε μια αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται με τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας», ανέφερε σε εκπομπή του Mega σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησης, ενώ ερωτηθείς αν συζητήθηκε η λίστα των μεταρρυθμίσεων, απάντησε: «Όλα αυτά. Διότι και η λίστα είναι αντικείμενο πολιτικής διαπραγμάτευσης».

Όσον αφορά στο κλίμα με τους «θεσμούς», ο κ. Φίλης είπε: «Δεν είναι κλίμα αντιπαράθεσης και πολέμου, είναι κλίμα εξομάλυνσης και συνεννόησης που ήταν αποτέλεσμα μιας σκληρής διαπραγμάτευσης που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί σε άλλα επίπεδα, πολιτικής διαπραγμάτευσης», θέλοντας να εξηγήσει ότι το κλίμα είναι καλό.

Τέλος, ενημέρωσε ότι ο κ. Τσίπρας συνομίλησε προχθές και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ