Ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι απέτισαν φόρο τιμής απόψε στα 150 θύματα του AirbusA320 της Germanwings που συνετρίβη στις γαλλικές Αλπεις.
Πριν αρχίσει ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Γερμανία και στην Αυστραλία στο «Φριτς Βάλτερ Στάντιον» του Καϊζερσλάουτερν, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των νεκρών του δυστυχήματος.
![Ενός λεπτού σιγή πριν το Γερμανία – Αυστραλία για τα θύματα του Airbus της Germanwings [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/ca98mfmusaa5v28.jpglarge.jpeg?itok=IaHUWUno)
![Ενός λεπτού σιγή πριν το Γερμανία – Αυστραλία για τα θύματα του Airbus της Germanwings [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/8dfe2c30-e442-4c24-a281-d72543a09257-620x399.jpeg?itok=H17xWl_8)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο