Σοβαρός τραυματισμός 21χρονης από έκρηξη χειροβομβίδας - iefimerida.gr

Σοβαρός τραυματισμός 21χρονης από έκρηξη χειροβομβίδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκρηξη χειροβομβίδας που σημειώθηκε, στις 8 το πρωί, στην είσοδο καταστήματος ψιλικών στα Σεπόλια είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 21χρονη κόρη του ιδιοκτήτη.

Η κοπέλα είχε πάει να ανοίξει το ψιλικατζίδικο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, βρήκε κρεμασμένη στο χερούλι της πόρτας μια τσάντα. Όταν την παραμέρισε για να βάλει το κλειδί σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία μάλιστα δημιούργησε και μικρό κρατήρα στο πεζοδρόμιο, ενώ προξένησε ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Η 21χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" όπου νοσηλεύεται. Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και άνδρες της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη αυτοψία στο χώρο, βρέθηκαν και μεταλλικά θραύσματα γι΄αυτό εξετάζεται η πιθανότητα, η έκρηξη να προκλήθηκε από χειροβομβίδα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ