Δημοπρασία ελληνικών έργων τέχνης στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Δημοπρασία ελληνικών έργων τέχνης στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικά έργα των Γκύζη, Τσαρούχη, Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Μόραλη, Οικονόμου και άλλων σημαντικών ζωγράφων του 19ου και 20ου αιώνα θα δημοπρατηθούν στο Λονδίνο στις 28 Απριλίου.

Το έργο του Νικόλαου Γύζη, με θέμα την κόρη του Πηνελόπη, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της δημοπρασίας από θα γίνει από τον οίκο Bonhams.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του οίκου του, το έργο του Γύζη που δημιουργήθηκε το 1882 εκτιμάται μεταξύ 50.000 και 70.000 στερλίνων (68.000 - 95.000 περίπου) Eργο του Γύζη επίσης που δημοπρατείται και έχει ως θέμα ένα μικρό κορίτσι με μαντίλι στο κεφάλι έχει ως τιμή εκκίνησης τις 25.000-35.000 στερλίνες.

Στην δημοπρασία θα δημοπρατηθούν επίσης σειρά έργων του 19ου και 20ου αιώνα σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων μεταξύ των οποίων του Νίκου Χατζηκυριάκου Γκίκα, Μιχάλη Οικονόμου, Ιωάννη Αλταμούρα, Γιάννη Τσαρούχη, Γιάννη Μόραλη, Παύλου και άλλων, με τις τιμές εκτίμησης ανά έργο να κυμαίνονται μεταξύ 15.000 και 150.000 στερλινών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοπρασία ελληνικά έργα Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ