Συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τους Δημάρχους του νομού Χανίων [εικόνα] - iefimerida.gr

Συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τους Δημάρχους του νομού Χανίων [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Χανιά βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης την ημέρα της 25η Μαρτίου και συνέφαγε με τους Δημάρχους του Νομού, ύστερα από πρόσκληση του ίδιου.

Οι συνδαιτυμόνες συζήτησαν για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, προβλήματα της πόλης και του νησιού. Η συνάντηση αυτή είναι η αρχή για μια σειρά επαφών που θα έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού στα Χανιά.

«Οι άνθρωποι έχουν ένα στόμα αλλά δύο αυτιά, όπως λέει και Κρητικός μουσικός. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακούμε λίγο παραπάνω τον κόσμο. Γι’ αυτό ξεκινώ αυτήν την επίσκεψή μου στα Χανιά με μια συνάντηση με τους δημάρχους του νομού και τον αντιπεριφερειάρχη για να συζητήσουμε λίγο για τα προβλήματα που έχει η πόλη, ο νομός, το νησί και να δούμε που μπορούμε να βοηθήσουμε», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τους Δημάρχους του νομού Χανίων [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νομού Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, ο Δήμαρχος Κισάμου Θοδωρής Σταθάκης, ο Δήμαρχος Αποκόρωνα Χαράλαμπος Κουκιανάκης και υποψήφιοι βουλευτές του νομού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ