Ειρωνικό tweet του Ντίξον: Δείτε πώς γιορτάζουν οι αριστεροί και οι εθνικιστές την 25η Μαρτίου [εικόνα] - iefimerida.gr

Ειρωνικό tweet του Ντίξον: Δείτε πώς γιορτάζουν οι αριστεροί και οι εθνικιστές την 25η Μαρτίου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το πρωί της Τετάρτης τα ξένα ΜΜΕ καλύπτουν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου άλλοτε με επικριτικό τόνο και άλλοτε με ειρωνικό.

Το Bloomberg έγραψε χαρακτηριστικά πως ενώ οι διεθνείς πιστωτές συσκέπτονται για τη μοίρα της Ελλάδας, οι Έλληνες χορεύουν και κάνουν παρελάσεις. Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα, διερωτάται για το κόστος αυτών των εκδηλώσεων τη στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει χρήματα για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Αντίστοιχα ειρωνικό ήταν το tweet του δημοσιογράφου του Reuters, Ούγκο Ντίξον που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια ενδεικτική φωτογραφία από την παρέλαση (τανκ εν μέση οδώ) με χρωματική αποτύπωση που θυμίζει... άλλες εποχές.

Το σχόλιό του, όμως, είναι ακόμη πιο δηκτικό. Γράφει χαρακτηριστικά: «Κάπως έτσι γιορτάζουν οι ριζοσπάστες αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστές των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Ημέρα Ανεξαρτησίας».

Ειρωνικό tweet του Ντίξον: Δείτε πώς γιορτάζουν οι αριστεροί και οι εθνικιστές την 25η Μαρτίου [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η ανασκευή με δεύτερο απολογητικό tweet

Οι αντιδράσεις πιθανότατα δεν ήταν αυτές που περίμενε μια και πολλοί Έλληνες κυρίως χρήστες του Twitter του απάντησαν με καυστικό τρόπο.

«Οι οδηγοί αυτών των τανκς είναι υπερήφανα εγγόνια εκείνων που πολέμησαν κατά των Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμων και έδωσαν στην Ευρώπη την πρώτη νίκη», έγραψε Έλληνας χρήστης προς τον δημοσιογράφο του Reuters.

«Περιπλανήθηκα σαφώς απερίσκεπτα σε ένα ναρκοπέδιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τον γενναίο ελληνικό λαό την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του», έγραψε μετά τις αντιδράσεις ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ειρωνικό tweet του Ντίξον: Δείτε πώς γιορτάζουν οι αριστεροί και οι εθνικιστές την 25η Μαρτίου [εικόνα] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παρέλαση Reuters ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ