Ένας άλλος Κυριάκος για τη Λίβερπουλ - Θέλουν Παπαδόπουλο οι «κόκκινοι» - iefimerida.gr

Ένας άλλος Κυριάκος για τη Λίβερπουλ - Θέλουν Παπαδόπουλο οι «κόκκινοι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ, η αγγλική ομάδα φαίνεται πως «στοχεύει» σε έναν ακόμη Έλληνα. Αυτή τη φορά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος ταλαιπωρηθηκε στην καριέρα του από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, έχει βρει ξανά φέτος τον καλό του εαυτό, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Σάλκε στη Λεβερκούζεν. Ο Μπρένταν Ρότζερς όπως αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα θέλει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του Έλληνα ποδοσφαιριστή να μη συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, παρά το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν ετοιμάζει πρόταση προς της Σάλκε για την απόκτησή του. Ρόλο στην επιλογή του Ρότζερς παίζει και η ίδια η επιθυμία του παίκτη, να αφήσει πίσω του τα γερμανικά γήπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ