Περιμένει τιμωρία τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το calma - iefimerida.gr

Περιμένει τιμωρία τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το calma

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπνεύστηκε πριν μερικά χρόνια τον πανηγυρισμό calma όμως φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να τιμωρηθεί με την κατηγορία ότι προκαλεί τον κόσμο.

Κάθε φορά που ο Πορτογάλος σκοράρει μέσα στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα, με μια κίνηση του χεριού του, ζητάει από τον κόσμο να... ηρεμήσει!Το γνωστό «calma» του Ρονάλντο φαίνεται ότι δεν βρίσκει σύμφωνο πλέον τον πρόεδρο της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Χαβιέ Τέμπας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί σε απολογία ο άσος της Ρεάλ και να τιμωρηθεί.

«Πρέπει να τιμωρηθεί, από πρόστιμο έως και αποκλεισμό. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προκλητικές χειρονομίες και σε ο,τιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να ξεσπάσει βία μεταξύ των θεατών», τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο Ρεάλ calma
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ