Παυλόπουλος για Βαρουφάκη: Μιλάμε σαν συνάδελφοι, αν και με διαφορετικές ιδιότητες - iefimerida.gr

Παυλόπουλος για Βαρουφάκη: Μιλάμε σαν συνάδελφοι, αν και με διαφορετικές ιδιότητες

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Γιάνη Βαρουφάκη, υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος προανήγγειλε πως οι συναντήσεις του τόσο με τον υπουργό Οικονομικών όσο και με άλλους υπουργούς δεν θα αποτελούν γεγονός.

Οι δυο άντρες, μιλώντας μπροστά στις κάμερες, αναφέρθηκαν στο κοινό τους ακαδημαϊκό παρελθόν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τονίζει πως θα μιλάνε σαν συνάδελφοι.

«Με τον κ. Βαρουφάκη γνωριζόμαστε χρόνια καθώς ήμασταν και οι δύο καθηγητές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο», είπε ο Προκόπης. Παυλόπουλος με τον Γιάνη Βαρουφάκη να απαντά ότι ο ίδιος «παραμένει καθηγητής και η ψυχή του παραμένει στο Πανεπιστήμιο».
«Μιλάμε σαν συνάδελφοι αν και οι ιδιότητές μας είναι πλέον διαφορετικές», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος προανήγγειλε πως «οι συναντήσεις με τους υπουργούς θα είναι συχνές και δεν θα είναι γεγονός. Θα κάνω συναντήσεις και με άλλους υπουργούς αλλά δεν θα είναι γεγονός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ