7.1 ρίχτερ χτυπούν ξανά την Ιαπωνία - iefimerida.gr

7.1 ρίχτερ χτυπούν ξανά την Ιαπωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 7.1 ρίχτερ χτύπησε την Ιαπωνία. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίσθηκε στη βόρειο-ανατολική Ιαπωνία, κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα. Διακόπηκε προσωρινά η ηλεκτροδότηση και εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού.

Αρχικά ανακοινώθηκε συναγερμός για τσουνάμι ενός μέτρου, ειδοποίηση που ανακλήθηκε λίγο αργότερα. Δεν υπάρχουν ακόμα αναφορές για ζημιές στην περιοχή ενώ ασφαλείς παρουσιάζονται οι πυρηνικοί σταθμοί της Οναγκάουα στη βορειοανατολική Ιαπωνία και του Ιγκασιντόρι, στη βόρεια Ιαπωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Tohoku Electric Power Co.

Ακριβώς ένα μήνα μετά τον καταστροφικό σεισμό, οι μετασεισμοί στην Ιαπωνία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ο σημερινός σεισμός είναι ο ισχυρότερος μαζί με αυτόν που σημειώθηκε λίγες μέρες πριν και είχαν την ίδια ένταση.

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε, λεπτό προς λεπτό, όλους τους μετασεισμούς που πλήττουν την Ιαπωνία. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σάιτ, σε δίαστημα ενός μήνα έχουν σημειωθεί 952 σεισμικές δονήσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεισμός τσουνάμι Ιαπωνία Φουκουσίμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ