Το ΠΑΣΟΚ ζητάει να κατατεθούν στη Βουλή όλα τα συμφωνητικά Κατρούγκαλου από το 2012 - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει να κατατεθούν στη Βουλή όλα τα συμφωνητικά Κατρούγκαλου από το 2012

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κατατεθούν στη Βουλή αντίγραφα των συμφωνητικών των δικηγορικών εταιρειών «Παπακωνσταντίνου-Κατρούγκαλος- Χλέπας και Συνεργάτες» και «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες», που έχουν κατατεθεί κατά τον νόμο στις ΔΟΥ όλης της χώρας από το έτος 2012 έως και σήμερα και αφορούν επαναπροσλήψεις απολυθέντων- διαθεσίμων και μισθολογικές διαφορές, ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Την αίτηση κατάθεσης εγγράφων υπογράφουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Αρβανίτης, Γιάννης Δριβελέγκας και Φώφη Γεννηματά.

Ολόκληρη η αίτηση κατάθεσης εγγράφων έχει ως εξής:

«ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη

Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλώ για την ενημέρωση της Βουλής, να μας κατατεθούν αντίγραφα των συμφωνητικών των δικηγορικών εταιρειών «Παπακωνσταντίνου-Κατρούγκαλος-Χλέπας και Συνεργάτες» και «Κατρούγκαλος και Συνεργάτες», που έχουν κατατεθεί κατά το νόμο στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) όλης της χώρας από το έτος 2012 έως σήμερα και αφορούν επαναπροσλήψεις απολυθέντων – διαθεσίμων και μισθολογικές διαφορές.

Οι Βουλευτές:

Βασίλης Κεγκέρογλου

Γιώργος Αρβανιτίδης

Γιάννης Δριβελέγκας

Φώφη Γεννηματά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ