Πέταξε για Αυστρία η Εθνική ομάδα - «Πάμε από το μηδέν» το μήνυμα του Μαρκαριάν - iefimerida.gr

Πέταξε για Αυστρία η Εθνική ομάδα - «Πάμε από το μηδέν» το μήνυμα του Μαρκαριάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της τα τελευταία χρόνια δίνει την Κυριακή στη Βουδαπέστη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στην Ουγγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και σήμερα αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία ενόψει του αγώνα.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν εμφανίστηκε χαμογελαστός στο «Ελ.Βενιζέλος» μαζί με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το πως είναι διατεθειμένος να δουλέψει. Το ξεκάθαρο μήνυμα του Ουρουγουανού ήταν ότι η Εθνική ξεκινάει από το μηδέν. «Είναι πολύ κοντά το παιχνίδι. Είχαμε μερικές δυσκολίες με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά που είναι μαζί μας θα τα δώσουν όλα. Πιστεύω πως θα τις ξεπεράσουμε και θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και τα παιδιά πρέπει να τα δώσουν όλα για να κάνουν αυτό που πρέπει για την Εθνική.Θα δουλέψουμε στην τακτική και στην ψυχολογία. Θα κάνουμε 3-4 μίτινγκ σίγουρα, για να μιλήσουμε με τα παιδιά για το στόχο. Στο γήπεδο όμως θα κάνουμε μόνο τακτική», ανέφερε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για την Αυστρία πέταξαν μόνο οι παίκτες που αγωνίζονται σε ελληνικούς συλλόγους ενώ αυτοί που αγωνίζονται στο εξωτερικό θα ενσωματωθούν απευθείας στο προπονητικό κέντρο της Αυστρίας όπου θα καταλύσει η ομάδα μέχρι την Παρασκευή όταν και θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία. Χθες βράδυ ο Μαρκαριάν αναγκάστηκε να κόψει από την αποστολή τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έπαθε υποτροπή στη θλάση που τον ταλαιπώρησε στον τετρακέφαλο και κάλεσε στη θέση του τον Απόστολο Γιάννου του Πανιωνίου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 71χρονος προπονητής, θα αναγκαστεί να κόψει έναν ποδοσφαιριστή πριν μεταβεί στη Βουδαπέστη αφού για τη μίνι προετοιμασία έχει καλέσει 24 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής ομάδας

Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ