Αριστερή Πλατφόρμα: Μαντείο των Δελφών η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ - iefimerida.gr

Αριστερή Πλατφόρμα: Μαντείο των Δελφών η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Βερολίνο για τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα η πτέρυγα Λαφαζάνη ρίχνει τις πρώτες προειδοποιητικές βολές.

Παρακολουθώντας τα τελευταία εικοσιτετράωρα με μεγάλη προσοχή την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους, παραμένει ως είθισται επιφυλακτική.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα, μιλώντας στο iefimerida. gr χαρακτήριζε "μαντείο των Δελφών" την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Άνγκελα Μέρκελ επιχειρώντας να καταδείξει το διττό σκέλος -σε επίπεδο αποτελεσμάτων-που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη επίσκεψη.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός τις επόμενες 2 εβδομάδες καλείται να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί. Κι αυτό γιατί μπροστά του το μέτωπο θα είναι διπλό, καθώς οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει πέρα από τους εταίρους να πάρουν το...πράσινο φως και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται μπροστά στο δίλλημα της σταθερότητας ή της πολιτικής αστάθειας και ενδεχομένως ενός πιστωτικού γεγονότος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ