Νίκη για την Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ με σκορ 2-1 στο ντέρμπι του «Καμπ Νου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη για την Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ με σκορ 2-1 στο ντέρμπι του «Καμπ Νου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια με σκορ 2-1 στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και απέκτησε καθαρό προβάδισμα κατάκτησης του τίτλου στην Ισπανία.

Το ντέρμπι τα είχε όλα. Γκολ, δοκάρι, πάθος. Η Ρεάλ ξεκίνησε απειλητικά και καθόλου φοβισμένα την αναμέτρηση. Στο 12ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημάδεψε το δοκάρι της Μπαρτσελόνα, η οποία λίγο μετά βρήκε δίχτυα. Ο Μέσι εκτέλεσε το φάουλ, ο Ματιέ πετάχτηκε πρώτος στην πορεία της μπάλας και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Κασίγιας για το 1-0.

Όμως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να απειλεί και στο 31ο λεπτό δικαιώθηκε. Μόντριτς και Μπενζεμά «έκρυψαν» την μπάλα, ο Γάλλος άφησε με τακουνάκι για τον Ρονάλντο, ο οποίος με προβολή-πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Λίγα λεπτά μετά ο Μπέιλ σκόραρε αλλά σωστά το γκολ δεν μέτρηση αφού ο Ρονάλντο ήταν οφσάιντ όταν τροφοδότησε τον Ισπανό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ξανά με συνεργασία των Μπενζεμά-Ρονάλντο όμως αυτή τη φορά ο Μπράβο ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Η Μπαρτσελόνα άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 55' βρήκε το δεύτερο τέρμα. Ο Αλβες έβγαλε εκπληκτική μπαλιά για τον Σουάρες, ο οποίος κοντρόλαρε άψογα και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Ρεάλ έδειξε να μην έχει τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσει εκ νέου την ανατροπή. Η Μπαρτσελόνα άφησε χώρο στη «βασίλισσα» η οποία είχε μεν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Ο Μπενζεμά στο 78΄με τη βοήθεια της τύχης λίγο έλειψε να βρει δίχτυα όταν από το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία αλλά ο Μπράβο έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Σουάρες τέσσερα λεπτά απάντησε με υπέροχη ατομική ενέργεια αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 86΄ο Κασίγιας νίκησε τον Ζόρντι Άλμπα σε τετ-α-τετ. Ένα λεπτό μετά ο Κασίγιας σταμάτησε και τον Μέσι με το σκορ να μένει στο 2-1 υπέρ των Καταλανών μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Ρεάλ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ