Μεγάλη νίκη της Βέροιας με σκορ 1-0 επί του Παναθηναϊκού - Νέα κακή εμφάνιση για το τριφύλλι [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγάλη νίκη της Βέροιας με σκορ 1-0 επί του Παναθηναϊκού - Νέα κακή εμφάνιση για το τριφύλλι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 σημείωσε η Βέροια επί του Παναθηναϊκού εντός έδρας εκμεταλλευόμενη τη νέα τραγική εμφάνιση του τριφυλλιού μετά και από αυτήν στον Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Από το πρώτο λεπτό ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο και ο μόνος παίκτης για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που κατόρθωνε να δείχνει σημάδια αντίδρασης ήταν ο τερματοφύλακάς του Λουκ Στιλ.

Η Βέροια απείλησε νωρίς με τον Άγγλο γκολκίπερ να απομακρύνει όμως στο 36ο λεπτό, η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε. Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε τραγικό λάθος, ο Κάμπορα έκλεψε και άφησε στον Μπεν, ο οποίος πέρασε ξανά τον αμυντικό του Παναθηναϊκού και νίκησε τον Στιλ για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων αλλά κινδύνεψε και σε τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις για να δεχθεί και δεύτερο τέρμα από τη Βέροια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Βέροια Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ