Σπουδαία νίκη (2-1) για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ» επί της Λίβερπουλ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σπουδαία νίκη (2-1) για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ» επί της Λίβερπουλ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 επί της Λίβερπουλ μέσα στο «Ανφιλντ» και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση μιας θέσης στην 4άδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ο Χουάν Μάτα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διάβολους». Ο Ισπανός άνοιξε το σκορ στο 14' μετά από υπέροχη πάσα του Ερέρα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα υπέροχο ψαλιδάκι έπειτα από ασίστ του Ντι Μαρία. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τη Λίβερπουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος αποβλήθηκε 43 δευτερόλεπτα αφότου πέρασε αλλαγή στο γήπεδο με απευθείας κόκκινη κάρτα ύστερα από πάτημα του πεσμένου στο έδαφος Ερέρα. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Στάριτζ ενώ ο Ρούνεϊ έχασε την ευκαιρία στο φινάλε να σκοράρει, αστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι.

Σπουδαία νίκη (2-1) για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ» επί της Λίβερπουλ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Σπουδαία νίκη (2-1) για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ» επί της Λίβερπουλ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ