Πιέσεις για γάμο δέχεται ο Μπραντ Πιτ - iefimerida.gr

Πιέσεις για γάμο δέχεται ο Μπραντ Πιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, είναι ένα ζευγάρι που αποδεικνύει ότι μπορείς να έχεις οικογένεια χωρίς να είσαι παντρεμένος. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό δέχονται ασφυκτικές πιέσεις για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διάσημος ηθοποιός στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην Έλεν Ντε Τζένερις, αν και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα παντρευτεί μόνο όταν νομιμοποιηθούν οι γάμοι ομοφυλόφιλων στην Αμερική, ίσως τελικά αναγκαστεί να το κάνει νωρίτερα, καθώς τον πιέζουν τα παιδιά του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πει ότι δεν θα παντρευτούμε μέχρι ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας να αποκτήσει το ίδιο δικαίωμα... Ζούμε σε αυτή την υπέροχη χώρα, που στηρίζει την ελευθερία και την ισότητα και ταυτόχρονα γίνεται αυτή η διάκριση που δεν μας ταιριάζει... Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά τα παιδιά πιέζουν. Πραγματικά το κάνουν. Πιέζουν πολύ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ