ΠΑΣΟΚ κατά Πανούση: Η απραξία ενισχύει την ανεξέλεγκτη δράση των τραμπούκων - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ κατά Πανούση: Η απραξία ενισχύει την ανεξέλεγκτη δράση των τραμπούκων

(SOOC/ ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά εναντίον του Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ το Σάββατο, με μία σκληρή ανακοίνωση.

Σε αυτή, η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για απραξία, που ενισχύει την ανεξέλεγκτη δράση των τραμπούκων και ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας.

«Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποιεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πανούσης, συμπυκνώνεται στη θεωρία ότι, αφού παρά την παρουσία και τη δράση των αστυνομικών αρχών, ούτως ή άλλως, έχουμε εγκληματικές ενέργειες και επιθέσεις και άρα δεν χρειάζεται να λαμβάνονται προληπτικά και αποτρεπτικά μέτρα, είναι βαθειά επικίνδυνη για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Οσο ανάγουν την απραξία και την αδράνεια σε πολιτική αντίληψη για την αντιμετώπιση αντικοινωνικών πρακτικών και τυφλών πράξεων βίας, ενισχύουν την ανεξέλεγκτη δράση των τραμπούκων και δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας στην κοινωνία», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Γιάννης Πανούσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ