Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για δύσκολα μέτρα, με εύκολα λεφτά δεν παίρνουμε - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για δύσκολα μέτρα, με εύκολα λεφτά δεν παίρνουμε

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τρόικα, το μνημόνιο και τα μέτρα του είναι ακόμη εδώ, είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας την κυβέρνηση ότι πρέπει να είναι έτοιμη για δύσκολα μέτρα.

«Eάν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έχει ξεκινήσει από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά, δηλαδή να κοροϊδεύει τους έξω και να κοροϊδεύει τους μέσα ταυτόχρονα δεν θα πάρουμε φράγκο και θα χρεοκοπήσουμε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στο Mega.

Διαμηνύοντας στον πρωθυπουργό ότι δεν έχει χρόνο, μία εβδομάδα με δέκα ημέρες όπως είπε, τον κάλεσε «να πει την αλήθεια και στον εαυτό του και στους βουλευτές του και στον λαό του».

Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο και πρόσθεσε ότι «πρέπει να ξέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν δύσκολα μέτρα, γιατί με εύκολα μέτρα λεφτά δεν παίρνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ