Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους γνωρίσαμε στο απόγειο της δόξας τους. Διάσημοι, λαμπεροί και με αμύθητη περιουσία. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν πάντα ρόδινα για ορισμένους σταρ του Χόλιγουντ. Πριν από χρόνια ζούσαν στο δρόμο και μέσα στην φτώχεια.

Δείτε σε ποιους διάσημους καλλιτέχνες χαμογέλασε η τύχη και από το μηδέν κατάφεραν να δημιουργήσουν μια λαμπρή καριέρα.

Τζιμ Κάρεϊ

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


Πριν από χρόνια ο διάσημος κωμικός ηθοποιός ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στο κήπο του σπιτιού της αδερφής του και εναλλακτικά πήγαινε και στάθμευε σε διάφορα σημεία στο Καναδά.
Σήμερα ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει ότι αυτή του η εμπειρία τον έκανε να αναπτύξει την αίσθηση του χιούμορ που έχει.

Χάλι Μπέρι

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οταν η γνωστή ηθοποιός μετακόμισε για πρώτη φορά στο Σικάγο για να γίνει ηθοποιός, ξέμεινε από χρήματα. Δυστυχώς η μητέρα της αποφάσισε να μη την βοηθήσει. Ετσι 20 χρονών τότε η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι αναγκάστηκε να μείνει σε καταφύγιο αστέγων.


Ντάνιελ Γκρεγκ

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


Ο 46χρονος σήμερα Γκρεγκ έχει πλέον αρκετές θρυλικές ταινίες στο βιογραφικό του, αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε ότι συνήθιζε να κοιμάται σε παγκάκια καθώς πάλευε να γίνει ένα καταξιομένος ηθοποιός.

Τζένιφερ Λόπεζ

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 3


Σύμφωνα με W Magazine η πασίγνωστη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της όταν ήταν 18 χρονών εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχε με την μητέρα της. Ενώ η Λόπεζ ήθελε να γίνει χορεύτρια, η μητέρα της ήθελε να πάει στο κολέγιο και να σπουδάσει. Η Τζένιφερ μετακόμισε και άρχισε να κοιμάται στον καναπέ που είχε το στούντιο χορού. Σήμερα, η 45χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός και σχεδιάστρια έχει περιουσία αξίας 300 εκατ. δολαρίων.

Χίλαρι Σουάνκ

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 4


Η Σουάνκ μεγάλωσε σε ένα τροχόσπιτο. Πριν γίνει ηθοποιός αυτή και η μητέρα της ζούσαν σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια ένα άδειο σπίτι για μερικούς μήνες. Η ίδια έχει κερδίσει 2 Όσκαρ και η περιουσία της αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Τσάρλι Τσάπλιν

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Ο διάσημος ηθοποιός του βωβού κινηματογράφου μεγάλωσε στους δρόμους του Λονδίνου μαζί με τον αδερφό του πριν κκαλά καλά γίνει 10 ετών.
Μετά τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του μπήκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, και έτσι το νεαρό αγόρι και ο αδελφός του, έπρεπε να προσπαθήσουν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Ντρου Κάρεϊ

Διάσημοι που ήταν άστεγοι και πάμφτωχοι πριν γίνουν εκατομμυριούχοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 6

Ο Κάρεϊ μεγάλωσε στο Κλίβελαντ, στην πολιτεία του Οχάιο. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν μόλις 8 ετών. Σύμφωνα με τον Kirkland Reporter, ο Κάρεϊ δήλωσε το 2010 ότι κατευθυνόταν από το Οχάιο στην Καλιφόρνια για να δει τον αδελφό του, όταν έμεινε άστεγος στο Λας Βέγκας. Ετσι αποφάσισε να πουλήσει την πλάσμα του για μόλις 40 δολάρια προκειμένου να αγοράσει κάτι να φάει. Σήμερα ο ηθοποιός, κωμικός, και φιλάνθρωπος έχει περιουσία αξίας 165 εκατ. Δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διάσημοι άστεγοι εκατομμυριούχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ