Επιχείρηση «ψυχολογικού μασάζ» στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Επιχείρηση «ψυχολογικού μασάζ» στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Δημήτρης Ρέππας και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης θα βρεθούν απέναντι στο σύνολο σχεδόν της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια του διευρυμένου ΚτΕ Οικονομικών. Και οι τρεις κορυφαίοι υπουργοί θα επιδοθούν σε «ψυχολογικό μασάζ» στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να αμβλύνουν τις αντιδράσεις από τα νέα μέτρα.

Το κλίμα είναι ήδη εξαιρετικά φορτισμένο και θυμίζει καζάνι που βράζει καθώς οι βουλευτές ξέρουν ότι είναι απίθανο να πάνε στις εκλογές τους περιφέρειες και να υποστηρίξουν τα νέα χαράτσια σε συντάξεις και μισθούς και τις έμμεσες απολύσεις (εργασιακή εφεδρεία) δεκάδων χιλιάδων υπαλλήλων σε ΔΕΚΟ και στενό δημόσιο τομέα. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι το γεγονός ότι η ψηφοφορία για το ν/σ που περιλαμβάνει το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, αναβλήθηκε για την Τρίτη λόγω... ασθενειών αρκετών βουλευτών...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ