Με Κατσουράνη στην αποστολή η Εθνική - Εκτός οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας - iefimerida.gr

Με Κατσουράνη στην αποστολή η Εθνική - Εκτός οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας, για την αναμέτρηση με την Ουγγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016, κρύβοντας εκπλήξεις.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται ο Κώστας Κατσουράνης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Λαγός του Παναθηναϊκού. Άφησε εκτός τον Γιώργο Σαμαρά, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον Φάνη Γκέκα. Στην αποστολή κλήθηκε ο Μπακάκης της ΑΕΚ και ο Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτιλκά η αποστολή

Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης, Λαγός, Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Μπακάκης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γιαννιώτας, Κονέ, Καρέλης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ