Διέσυρε την Εβερτον η Ντιναμό Κιέβου με σκορ 5-2 - Σπουδαία πρόκριση για τη Φιορεντίνα επί της Ρόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Διέσυρε την Εβερτον η Ντιναμό Κιέβου με σκορ 5-2 - Σπουδαία πρόκριση για τη Φιορεντίνα επί της Ρόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντιναμό Κιέβου ήταν καταιγιστική και επικράτησε 5-2 της Έβερτον στην Ουκρανία παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μεγάλη εμφάνιση και νίκη 3-0 για τη Φιορεντίνα επί της Ρόμα στο Ολύμπικο ενώ η Νάπολι με το 0-0 στη Μόσχα κόντρα στην Ντιναμό, σφράγισε το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Κίεβο όπου η Ντιναμό επικράτησε 5-2 της Έβερτον στον επαναλπτικό του 2-1 υπέρ των Άγγλων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γιαρμολένκο στο 21'όμως ο Λουκάκου ισοφάρισε στο 29'σε 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και πριν τη λήξη του ημιχρόνου ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 ενώ στο 2ο μέρος σημείωσαν άλλα δύο τέρματα πριν μειώσουν στο 82ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι με τον Γιαγκέλκα.

Στην Ρώμη η Φιορεντίνα έστησε ένα μικρό πάρτι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πριν συμπλήρωθούν 25 λεπτά αγώνα είχε φτάσει το δείκτη του σκορ ήδη στο υπέρ της 3-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντιναμό Κιέβου Έβερτον Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ