Ο Ολυμπιακός καθάρισε τον Αστέρα Τρίπολης (2-0) και το πρωτάθλημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός καθάρισε τον Αστέρα Τρίπολης (2-0) και το πρωτάθλημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ματς με πάρα πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, αποσπάστηκε στο +6 από τον Παναθηναϊκό (έχοντας και ματς λιγότερο) και ουσιαστικά κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα από τον Αστέρα Τρίπολης την αναμέτρηση και είχε το πρώτο καλό σουτ του αγώνα στο 4ο λεπτό με τον Μιλιβόγιεβιτς. Ο Αστέρας αντέδρασε δύο λεπτά μετά, με τον Ιγκλέσιας να σουτάρει και τον Ρομπέρτο να μπλοκάρει όμως στο 13' ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να δέχεται την πάσα του Μαζουακού και να σουτάρει στη δεξιά γωνία του Θεοδωρόπουλου. Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα συνέχισε να πιέζει και στο 20' είχε νέα καλή στιγμή σε γύρισμα του Ντοσεβί για τον Χάρα. Στο 22΄ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει όμως ο Σιόβας πρόλαβε τον Μάσα ενώ ο Χάρα στο 40' είχε ένα καλό σουτ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.Από την εκτέλεσή του, ο Μποτία έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όπου ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε επικίνδυνη σέντρα του Χάρα προς τον Μαζουακού ενώ στο 55΄ήταν η σειρά του Αστέρα να απειλήσει με τον Μπαράλες να σουτάρει ψηλά άουτ.Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 66΄ όταν ο Ιγκλέσιας δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ενώ οι ερυθρόλευκοι απάντησαν στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με κεφαλιά του Χάρα στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Αργεντινός όμως, το κατάφερε ο Φορτούνης, ο οποίος νωρίτερα είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι. Στο 83ο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Ντοσεβί όμως ο Έλληνας άσος πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Συνθέσεις
Ολυμπιακός
:Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μασουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Ντομίνγκες, Αφελάι, Ντοσεβί, Χάρα
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Ινγκλέσιας, Μουνάφο, Μάσα, Ρόλε, Λούι, Μπαράλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ