Ραχόι: Καθοριστική σημασία έχουν τα Eurogroup – Δεν θα είναι συνάντηση αποφάσεων απόψε - iefimerida.gr

Ραχόι: Καθοριστική σημασία έχουν τα Eurogroup – Δεν θα είναι συνάντηση αποφάσεων απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους Ευρωπαίους ηγέτες, που τονίζουν ότι απόψε στις Βρυξέλλες δεν θα παρθούν αποφάσεις στην 7μερη συνάντηση, εμφανίστηκε και ο Μαριάνο Ραχόι.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός μιλώντας προσερχόμενος στην συνάντηση του ΕΛΚ σχολίασε για την αποψινή συνάντηση ανάμεση σε Μέρκελ, Τσίπρα, Ολαντ, Γιούνκερ, Ντράγκι, Τουσκ και Ντάισελμπλουμ «Δεν θα είναι μια συνάντηση αποφάσεων απόψε, το καθοριστικό είναι αυτό που γίνεται στα Eurogroup. H Eλλάδα πρέπει να τηρήσει όσα έχει δεσμευτεί. Pέραν τούτου, μπορεί να συμβάλει ώστε να εξομαλυνθούν τα πράγματα και να πειστούν οι Έλληνες ότι οι κανόνες υπάρχουν για να τους τηρούμε και ότι δεν μπορούν να παραλείπονται, εμένα μου φαίνεται θετικό», ενώ για την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα μετά τα όσα είχαν ειπωθεί στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής απάντησε «Συναντιέμαι με όλο τον κόσμο που θέλει να συναντηθεί μαζί μου και επιπλέον, όπως είναι φυσικό, είναι υποχρέωσή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάνο Ραχόι Ελλάδα Ισπανία ΕΛΚ Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ