Θα πω ένα τραγουδάκι με ανεβασμένο το ηθικό και...κατεβασμένο το παντελόνι! - iefimerida.gr

Θα πω ένα τραγουδάκι με ανεβασμένο το ηθικό και...κατεβασμένο το παντελόνι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλυπτικότατος ήταν ο διαγωνιζόμενος του αμερικανικού X-Factor Τζέο Γκόλντλεϊ, ο οποίος ελπίζοντας ποιος ξέρει τί, τραγούδησε επί σκηνής επιδεικνύοντας περισσότερο «ταλέντο» από όσο θα ήθελαν να δουν οι κριτές.

Όταν ο διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή, ήταν ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όταν όμως ξεκίνησε να τραγουδάει, παρέμεινε ντυμένος μόνο στην κορυφή, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα και σοκ στις γυναίκες κριτές.

Μάλιστα, ο Γκόλντλεϊ δεν τραγούδησε κάποιο τυχαίο τραγούδι, αλλά το «I' m a Stud» το οποίο ευγενικά και ελεύθερα μεταφρασμένο σημαίνει είμαι φοβερός στο σεξ.

Η Πόλα Αμπντούλ, μία εκ των κριτών του σόου, αποχώρησε από τη σκηνή σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο άλλος κριτής Αντόνιο Ρέιτ ζήτησε από την ασφάλεια να απομακρύνει το διαγωνιζόμενο.

Το επεισόδιο προβλήθηκε χτες το βράδυ, με ένα μεγάλο X να καλύπτει το «πιστολίνο» του Γκόλντλεϊ.

Δείτε το video εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ