Αποκαλυπτική η Σμαράγδα Καρύδη για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη - iefimerida.gr

Αποκαλυπτική η Σμαράγδα Καρύδη για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη μίλησε σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Σμαράγδα Καρύδη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» και απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι «Μου έκανε εντύπωση ότι ο Θοδωρής Αθερίδης είπε “Κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα”», η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Αυτή δεν είναι μια φράση που χρησιμοποιεί ο Θοδωρής. Συνήθως η ερώτηση είναι “Κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα;” και ο συνεντευξιαζόμενος απαντά “Ναι, θα μπορούσες να το πεις κι έτσι” ή οτιδήποτε άλλο. Ο Θοδωρής γράφει πολύ ωραία έργα, πολύ ωραία κείμενα και σενάρια που μόνο κλισέ δεν είναι. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα κλισέ, όπως ήταν αυτή η δήλωση».

Απαντώντας στην ερώτηση «Είναι γνωστό, παρ' όλα αυτά, ότι είστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη», η Σ. Καρύδη δήλωσε: «Δεν είναι τίποτα γνωστό. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω για τέτοια πράγματα καταρχήν».

Τέλος, αρνήθηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη «παράφορα» όταν δηλώνει πως είναι ερωτευμένη: «Ποτέ δεν έχω πει αυτή την ατάκα, είναι κάτι που γράφτηκε από άλλους. Καταρχήν δεν χρησιμοποιώ τη λέξη “παράφορα” και όσοι φίλοι το διάβασαν τους φάνηκε πάρα πολύ αστείο, γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έλεγα μια τέτοια κουβέντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ